Narko, eufori, kaos.

Dem, der gør det med dig

Dem, der ryger skunk, hash og pot sammen med dig. Dem, der indtager hårde stoffer sammen med dig. Dem, der sælger narko til dig, og dem, der forholder sig passive til, at du aktiv forbruger narko, vil se dig tabe i livet. De vil trække dig ned i det sorteste hul, du kan forstille dig. De håber på at se dig tabe, og de ønsker at se dig falde ligeså dybt, som de er faldet. Narko bedøver din hjerne midlertidigt, men det destruerer dine drømme og mål for altid. Hvis du en dag ikke længere fungere eller kan erindre, hvilke drømme du engang havde, vil du blive kasseret ligeså hurtigt som en fyldt pose skrald.

Dem, der derimod fortæller dig, at du skal stoppe med at indtage og forbruge narko, og aktivt bidrager til at hjælpe dig ud af et inferno af kaos, er oprigtige mennesker, der vil passe på dig. Mennesker, der vil se dig realisere dine drømme og mål. Se dig opnå succes. Se dig vinde. Se dig på toppen af bjerget.
Det er oprigtige mennesker. 

Kortvarig glæde = Destruerende bivirkninger

Stoffer giver en følelse af indre ro i et kort stund, men hvad så efter?
Narko giver dig en følelse af magt, glæde og energi, i et kort stund, men hvad så efter?
Efterfølgende vil det forgifte dit sind og din krop. Det vil bringe uro i dit sind, med dobbelt så mange bivirkninger som de kortsigtede bestræbelser efter ro, magt, glæde og energi. Det vil fylde dig med humørsvingninger og mangel på overskud i livet. Det vil dræne dig for overskud og energi, så dine drømme og mål langsom vil forfalde. For pludselig skal din hjerne bearbejde alt det, der skete imens du var påvirket, samtidig med, at din hjerne forsøger at følge op på skaderne, du har påført den med diverse rusmidler. 

Fanget i dit eget sind 

Brugen af euforiserende stoffer giver en foreviget hjerneskade, der permanent vil fodfæste sin tilstedeværelse, hvis du ikke stopper. Jeg ved, hvad jeg snakker om, for det har ødelagt så meget for mig. Min søster påførte sig selv en hjerneskade, da hun fik en psykose, der efterfølgende medførte et stort tab i vores familie.
Jeg mistede hende til selvmord d. 06.02.2019 på psykiatrisk afdeling i Vejle, hvor hun hang sig selv i en computer ledning. I to år var hun fanget i en psykose pga. brugen af narko. Min søsters psyke kulminerede, og tilbage var kun hendes lille krop. Hendes adfærd forandrede sig. Hun forandrede sig.
Hun blev manisk og fanget i sit eget sind.

En dom på ubetinget tid

Du kan få en psykose når du indtager narko første gang, eller tiende gang. Det svarer til, at man spiller russisk roulette med sig selv. Problematikken er, at du aldrig ved, hvornår en psykose stopper igen - og om den overhovedet stopper. Du skal forestille dig, at en psykose føles som at få en dom på ubetinget tid, i sit eget sind. Du ved aldrig, hvornår du vil komme ud, eller om du overhovedet vil komme ud igen. 
En psykose bidrager til, at din kognitive sanser forsvinder. Logisk tænkning, rationalitet og ræsonnement forsvinder. Din fornuft, dine følelser og dit overskud i hverdagen forsvinder. Det ødelægger hukommelsen og gør dig langsom.
Det påvirker din lykke. Det påvirker hele livet og alt, hvad du en gang har stået for. Du fanges i dit eget sind, og får en dom på ubetinget tid.

Solgt til lavest bydende for kortvarig eurofori

Jeg har set folk miste deres sjæl til stoffer, imens deres kroppe levede videre. 
Jeg har set folk miste dem selv - miste deres fremtid. Disse individer findes kun på papiret, som et ubetydeligt nummer i hierarkiet. De er ikke glade længere. De kan ikke grine længere, ej heller ikke græde længere. Det er mennesker, der har solgt deres sjæl til djævlen for kortvarig eufori.

Gør noget ved det - søg hjælp før det er for sent!

Når du ikke længere kan styre dine følelser og impulser, og når alle dine drømme og mål kun opstår i dine fortællinger og minder - der er det for sent.
Stop det før det er for sent! Der findes andre veje i livet, end at vende til narko, eufori og kaos Der er langt bedre veje, at vælge i livet, end narko, eufori og kaos. Tænk langsigtet. Tænk på dig selv, dit liv, dit helbred, din fremtid og ikke mindst, så skal du tænke på dem, der elsker dig og vil dig det godt. 
Gør mig èn tjeneste og begynd at holde af dig selv, og tag dit sind og krop alvorlig. Tag dig selv seriøst. Elsk dig selv. Elsk livet. Se dig selv som en vinder, istedet for at se dig selv som en taber. 

Du er kun en taber, hvis du vælger narko, eufori og kaos.