"Jord I Slikposer" af Anne Ditte

Putter du også jord i slikposer? 

Som mange nok ved, så døde min lille søster af sin psykiske lidelse, forårsaget af forbruget af narkotika. I sin psykose, havde hun en tendens til at putte jord i slikposer. I forbindelse med min søster, og den nu afdøde Yahya Hassan, har jeg skrevet et digt. 

Digtet er skrevet og dedikeret til min lille søster Stine Lisette Pedersen og Yahya Hassan, som begge led samme skæbne. Digtet er ikke skrevet for at støde nogen, men blot for at sætte fokus på de konsekvenser, et stofmisbrug kan forårsage.

Jeg ønsker inderligt, at der kommer mere fokus på området, og at vi kan få nedbrudt tabuet omkring et stofmisbrug. Vi skal engagere mange flere til at snakke åbent omkring stofmisbrug, samt være bedre oplyste, så vi kan sprede budskabet og forhindre, at vores søskende, venner og bekendte skal lide samme skæbne. 

Se mig læse mit nyeste digt op her. 
Poem by Anne Ditte