30 år. Endnu et level op

Jeg elskede The sims, World of warcraft og Age of empires

Jeg har altid værnet meget om at være barn. Selv da jeg var barn, vidste jeg allerede, at barndommens periode var kortvarig, og havde en ende. Jeg har generelt aldrig været stor tilhænger af ting, der har en ende, så derfor nægtede jeg at slippe den periode uden en kamp. Da jeg altid har gået en lille smule imod strømmen, så faldt det mig ganske naturligt at nægte, at blive voksen.

Jeg valgte i min teenage år, at skippe festerne, alkoholen og balladen, og i stedet blev jeg hjemme for at fordybe mig i det, som jeg ville dygtiggøre mig inden for. Jeg blev hjemme for at holde fast i de værdier og glæder jeg havde.

 

Jeg spillede computerspil til tidlig morgen

Computerspillene var for mig en måde, at øve mig i de mange aspekter, som livet byder på. Jeg lærte at være fokuseret og være standhaftig i realisering af mine mål. Jeg lærte at arbejde sammen med andre, for at kunne nå til målet. Jeg lærte at tabe og vinde - for selvom jeg tabte gang på gang i spillene, så viste det sig, at det altid ville lykkes til sidst, hvilket er værdier, jeg har taget med mig i den virkelige verden. Når livet spænder ben for en, så må man prøve igen - det hjælper aldrig at hidse sig op, da det blot trækker problemet i langdrag. Jeg lærte at have tålmodighed, selvom jeg skulle igennem ild og vand for at kunne realisere mine mål. Jeg lærte at se tingene fra flere aspekter. 

Jeg er taknemmelig for, at mine forældre lod mig sidde ved den computer, stort set så meget jeg ville. Jeg er taknemmelig for, den familie jeg havde. Selv i de spil, jeg spillede, lærte jeg at døden var en del af livet. I mit sims spil havde jeg endda lavet et kirkegård, og der begravedede jeg familiemedlemmer, der var gået bort, for så efterfølgende at opleve, hvordan de pårørende mindedes deres afdøde. Samtidig så jeg nyt liv i form af babyer, opstå i deres arme, som de nu skulle passe på, tage sig af og opdrage til stærke mennesker.

Jeg er taknemmelig for, at computerspil var en stor del af min ungdom.
Årene trænede mig i den grad til at blive voksen, og nu er jeg vidst gået et level op - 30 år!